Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твРепортерът Станислав Балабанов от телевизия 7/8 излезе

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твРепортерът Станислав Балабанов от телевизия 7/8 излезе
Коментари Харесай

Вера Иванова от Системата ни убива: Той просто живее в друго измерение. Не вижда хората как страдат

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Репортерът Станислав Балабанов от телевизия 7/8 излезе на площада в столицата, където довечера има следващо събиране на протестиращи. Гражданите скандират " Оставка ".

" Протестът направи 120 дни на площада. Исканията са за оставка на държавното управление. Протестът не е благосъстоятелност на никого. Той е на всички нас. От няколко дни събитията се позабравиха, само че ние сме тук от ден 1 и ще продължаваме ", разяснява Балабанов, след което повика пред микрофона Вера Иванова - майка от " Системата ни убива ". 

" Само празни обещания. Днес той сподели, че няма да остави нито един недохранен, а ние през седмицата обикаляме стотици фамилии с деца, гладуващи, носим самун, ориз, брашно, той просто живее в друго измерение. Не вижда хората по какъв начин страдат. Протестът е жив, митингът ще продължи. Защото нямаме крачка обратно. Много младежи споделят, че в случай че нищо не се случи, ще изоставен България и в никакъв случай няма да се върнат. Докато митингът победи. Независимо от време, от условия и т н. 

Неговото държание е да ни обвинявяа за всичко, Валери Симеонов, Цвета Караянчева, всеки един се изгаври с нас, с най-беззащитните, с най-уязвимите, с децата ни, и тъкмо това пък нас ни държи да не се откажем. Всички би трябвало да схванат, че ние няма какво да губим. 

Нас ни санкционират за това, че протестираме. Те желаят да видят по какъв начин страдат децата ни, по какъв начин хората с увреждания изнемогват, гладуват. Това е тяхното наказване към нас. Ние срещи нямаме. Опитахме се да влезем в министерството, пуснахме им една черна димка, какъвто е нашият живот " - показа Иванова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР